VIDEO QE PËRLOTI BOTËN !PREKSEEE :'(AI QE BËNË MIRË, GJENË MIRË...MOS E HUMBISNI KETE (VIDEO)

Posted by Prishtina City on Friday, June 5, 2015

Bëni mirë dikujt dhe kjo e mirë do të kthehet një ditë

Category:

FRYMËZUESE SHQIP

Leave a Reply

Your email address will not be published.