Sekuencë nga fjalimi i AOK-ut në NEAF 2018 - New York

•Një sekuencë e shkëputur nga fjalimi i klubit Astronomy Outreach of Kosovo, duke përfaqësuar Kosovën në konventën më të madhe në botë të astronomisë NEAF, e cila u mbajt në New York, SHBA me 21 dhe 22 prill 2018. •A short insert from AOK's speech at NEAF 2018 in New YorkCredits: NEAF talks #AOK #CBSAP Celestron

Posted by Astronomy Outreach of Kosovo on Saturday, April 28, 2018

The sequence from the speech about AOK in NEAF 2018 – New York

Comments are closed.