View As:
You Will Never Be Lazy Again | Jim Kwik

259 0

You Will Never Be Lazy Again | Jim Kwik

259 0

Si të bëjmë ditën sa më produktive? Cilat janë shprehitë që duhet ti praktikojmë çdo ditë dhe si të bëjmë një strategji për të mësuar më lehtë dhe më shpejtë? Përgjigjet në këto pyetje do ti gjeni në këtë intervi...

Europe Bans Single-Use Plastic!

111 0

Europe Bans Single-Use Plastic!

111 0

Me një vendim gati unanim, Parlamenti evropian votoi për ndalimin e përdorimit të ambalazhit plastik për një përdorim (qeset, shishet, pipat, etj.). Ky vendim e ka edhe afatin e zbatimit të plotë, më së largu der...

Every couple needs to see this | Radhanath Swami

171 0

Every couple needs to see this | Radhanath Swami

171 0

Spiritualisti, mësuesi i jogës dhe humanisti Radhanath Swami, na flet për kohën e tij të fëmijërisë kur prindërit e tij nuk e duronin njëri tjetrin dhe bënin fjalë për ndarje.

How to start a Container Garden from Seed Easy! STEP by STEP grow vegetables plant organic

216 0

How to start a Container Garden from Seed Easy! STEP by STEP grow vegetables plant organic

216 0

Nëse keni kopsht ose edhe një ballkon, provoni të kultivoni perime organike në kontejnerë... tash është koha e duhur!

Meet Peter Tabichi, the teacher who won $1million Global Teacher Prize

428 0

Meet Peter Tabichi, the teacher who won $1million Global Teacher Prize

428 0

Ky mësues kenian është një shembull i pedagogut dhe njeriut me virtyte të larta njerëzore. Puna e tij është një tregim jashtëzakonisht frymëzues, andaj edhe e ka merituar këtë çmim të lartë në mesin e më se 10,00...

This is Elon Musk’s key to Tesla’s future

129 0

This is Elon Musk’s key to Tesla’s future

129 0

Dealing With Anger, Resistance And Pessimism

206 0

Dealing With Anger, Resistance And Pessimism

206 0

RSA ANIMATE: The Empathic Civilisation

111 0

RSA ANIMATE: The Empathic Civilisation

111 0

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

108 0

HOW TO BUILD GOOD STUDY HABITS

263 0

HOW TO BUILD GOOD STUDY HABITS

263 0

CAN NANOBOTS ACTUALLY EXIST?

151 0

CAN NANOBOTS ACTUALLY EXIST?

151 0

See Video title...

Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)

221 0

Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)

221 0

Solar Power Plants | The Next Big Thing?

181 0

Solar Power Plants | The Next Big Thing?

181 0

How to Fold Five Incredible Paper Airplanes | WIRED

27 0

Soda Bottle Water Clock

26 0

Soda Bottle Water Clock

26 0

Turn Your Smartphone Into a Digital Microscope!

25 0

Amira Willighagen – O Mio Babbino Caro – for English-speaking viewers

31 0

Kedar talks computer code on Steve Harvey TV for Little Big Shots Week

34 0

What If Money Was No Object? – Alan Watts

22 0

What If Money Was No Object? – Alan Watts

22 0

Digital Literacy

23 0

Digital Literacy

23 0

How Does the Internet Work?

26 0

How Does the Internet Work?

26 0

Simple Google Search tips

20 0

Simple Google Search tips

20 0

Gmail: Sending Email with Gmail

21 0

Gmail: Sending Email with Gmail

21 0

How to set up safe gmail for your child!

21 0

How to set up safe gmail for your child!

21 0