View As:
Shumëzimi i shumës dhe i ndryshimit Sharr Bujari kl3 Mësuese Igballe Galica

10.34K 0

Metoda Feynman për mësim efikas

14.70K 0

Metoda Feynman për mësim efikas

14.70K 0

Arizona State University Graduation Speech by Mentor Dida

19.96K 0

Arizona State University Graduation Speech by Mentor Dida

19.96K 0

Koncepte bazë të punës me Windows Leonit Kelmendi Fatjona Shaqiri Prof Kimete Dida

3.32K 0

Energjia, Diar Maloku, nxënës i kl 6

1.23K 0

Energjia, Diar Maloku, nxënës i kl 6

1.23K 0

Ibn Sina (performed by Roger Worrod)

5.04K 0

Ibn Sina (performed by Roger Worrod)

5.04K 0

For the love of Physics – Professor Walter Lewin, M.I.T.

7.46K 0

Video #1: Lidershipi, bashkpunimi, dhe njeri i shkelqyer

5.52K 0

Avullimi,vlimi dhe kondensimi, Tringa Haxhiu, kl.6

1.96K 0

Avullimi,vlimi dhe kondensimi, Tringa Haxhiu, kl.6

1.96K 0

Koha dhe matja e saj – Sharr Bujari kl 4

3.18K 0

Koha dhe matja e saj – Sharr Bujari kl 4

3.18K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.83K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.83K 0

Dukuritë e nxehtësisë, Dijedon Selmani, nx, i kl 9, prof Shqipe Llonçari

1.02K 0

Sistemi kompjuterik – Guri Rugova, kl.9

2.31K 0

Sistemi kompjuterik – Guri Rugova, kl.9

2.31K 0

Pythagorean Theorem Proof (Geometry)

6.76K 0

Pythagorean Theorem Proof (Geometry)

6.76K 0

The Sun

3.43K 0

The Sun

3.43K 0

Formimi i thengjillit 3D

2.56K 0

Formimi i thengjillit 3D

2.56K 0

How does a Thermal power plant work ?

4.95K 0

How does a Thermal power plant work ?

4.95K 0

Transistorët, Erion Heta, kl 9

802 0

Transistorët, Erion Heta, kl 9

802 0

Alma Loki kampione e botës në karate duke ushtruar

3.48K 0

Alma Loki kampione e botës në karate duke ushtruar

3.48K 0

Everything We Think We Know About Addiction Is Wrong

3.49K 0

Everything We Think We Know About Addiction Is Wrong

3.49K 0

Si tretet kripa në ujë

1.72K 0

Si tretet kripa në ujë

1.72K 0

Yjet, Dielli dhe galaktikat

1.19K 0

Yjet, Dielli dhe galaktikat

1.19K 0

UDHËZIME PËR PUNIMIN E VIDEOVE

2.18K 0

UDHËZIME PËR PUNIMIN E VIDEOVE

2.18K 0

Introduction: SOLAR SYSTEM

2.44K 0

Introduction: SOLAR SYSTEM

2.44K 0