EDUCATION | ZGJOI


View As:

Category EDUCATION

The Babies Teaching Kindness in Class – BBC News

110 0

The Babies Teaching Kindness in Class – BBC News

110 0

Konceptet bazë mbi të cilat është ndërtuar qyetetrimi po ndryshojnë me shpejtësi. Në shekullin XX njerëzit punonin shumë punë që ishin përsëritje mekanike e një numri operacionesh, kurse tash këtë lloj të punëve ...

Unlock Your Inner Genius By Sadhguru | Think Beyond Survival | Mystics of India

103 0

Unlock Your Inner Genius By Sadhguru | Think Beyond Survival | Mystics of India

103 0

Prindërit shpesh nuk e vërejnë se në shtëpi e kanë fëminë që mund të jetë Picaso i ardhshëm, sepse ata mendojnë se fëmiu i tyre duhet të bëhet doktor! Edhe instinkti i mbijetesës, mënyra se si është e organizuar ...

Learn to shine bright- the importance of self care for teachers. | Kelly Hopkinson | TEDxNorwichED

314 0

Learn to shine bright- the importance of self care for teachers. | Kelly Hopkinson | TEDxNorwichED

314 0

Mësuesja ose mësuesi e ka një barë të rëndë të përgjegjësisë për ti ngritur, ndërgjegjësuar, edukuar, ndihmuar dhe dashur nxënësit e vet që janë e ardhmja jonë. Kjo ndjenjë e përgjegjësisë e bënë shumë të rëndë...

How to start a Container Garden from Seed Easy! STEP by STEP grow vegetables plant organic

217 0

How to start a Container Garden from Seed Easy! STEP by STEP grow vegetables plant organic

217 0

Nëse keni kopsht ose edhe një ballkon, provoni të kultivoni perime organike në kontejnerë... tash është koha e duhur!

Meet Peter Tabichi, the teacher who won $1million Global Teacher Prize

428 0

Meet Peter Tabichi, the teacher who won $1million Global Teacher Prize

428 0

Ky mësues kenian është një shembull i pedagogut dhe njeriut me virtyte të larta njerëzore. Puna e tij është një tregim jashtëzakonisht frymëzues, andaj edhe e ka merituar këtë çmim të lartë në mesin e më se 10,00...

Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)

221 0

Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)

221 0

Alternative Math | Short Film

594 0

Alternative Math | Short Film

594 0

How to raise successful kids — without over-parenting | Julie Lythcott-Haims

532 0

Paper towns and why learning is awesome | John Green

154 0

School strike for climate – save the world by changing the rules | Greta Thunberg | TEDxStockholm

286 0

Millennials in the Workforce, A Generation of Weakness – Simon Sinek

182 0

This Is the Future of Education

309 0

This Is the Future of Education

309 0

Redefining Learning & Teaching using Technology. | Jason Brown | TEDxNorwichED

200 0

Digital transformation: are you ready for exponential change? Futurist Gerd Leonhard, TFAStudios

259 0

5 Technologies That Will Change Classroom Education

158 0

Transformation

269 0

Transformation

269 0

This Pakistani school uses solar power to teach children at night

409 0

Why Education in Singapore Works

765 0

Why Education in Singapore Works

765 0

Khan Academy: The Future of Education

4.12K 0

Khan Academy: The Future of Education

4.12K 0

Jack Ma’s Ultimate Advice for Students & Young People – HOW TO SUCCEED IN LIFE

2.40K 0

Imagine // Stop Pollution – Start Protection

2.49K 0

Imagine // Stop Pollution – Start Protection

2.49K 0

Happiness 101- Teaching our children the habits of happiness: Erin Michelle Threlfall at TEDxUbud

2.46K 0

Year 2060: Education Predictions

2.31K 0

Year 2060: Education Predictions

2.31K 0

5 tips to improve your critical thinking – Samantha Agoos

1.43K 0