ENVIRONMENT | ZGJOI


View As:

Category ENVIRONMENT

How Cape Town’s Residents Are Surviving the Water Crisis—For Now | National Geographic

152 0

How Cape Town’s Residents Are Surviving the Water Crisis—For Now | National Geographic

152 0

Mbi 5 miliard njerëz mund të ballafaqohen me mungesën e ujit në tërë globin në vitin 2050! Ky është alarmi që ka dalë prej këto ditë nga Banka Botërore. Një studim shumë serioz që e ka bërë Banka Botërore për K...

Germany: The world’s first major renewable energy economy

255 0

Germany: The world’s first major renewable energy economy

255 0

Dokumentari 30 minutësh i TV Offener Kanal Magdeburg i kushtohet energjive të ripërtëritshme në Gjermani dhe në botë.1. Derisa Qeveria e Kosovës ende vazhdon me përpjekjet për të ndërtuar termocentralin me thengj...

A recipe for cutting food waste | Peter Lehner | TEDxManhattan

124 0

A recipe for cutting food waste | Peter Lehner | TEDxManhattan

124 0

Në SHBA hedhet 40% e prodhimeve ushqimore, që është sasi tmerrësisht e madhe, ndërsa ne as që e dimë se sa ushqim na tepron dhe përfundon në bërllok. Të kujtojmë vetëm pjatat me ushqime të mbetura pasi të përfund...

Europe Bans Single-Use Plastic!

111 0

Europe Bans Single-Use Plastic!

111 0

Me një vendim gati unanim, Parlamenti evropian votoi për ndalimin e përdorimit të ambalazhit plastik për një përdorim (qeset, shishet, pipat, etj.). Ky vendim e ka edhe afatin e zbatimit të plotë, më së largu der...

What really happens to the plastic you throw away – Emma Bryce

688 0

School strike for climate – save the world by changing the rules | Greta Thunberg | TEDxStockholm

286 0

Continuation of civilisation is in your hands,’ Attenborough tells world leaders

145 0

Pollution (Land, Air and Water Pollution)

717 0

Pollution (Land, Air and Water Pollution)

717 0

How Amsterdam Became a Bicycle Paradise

286 0

How Amsterdam Became a Bicycle Paradise

286 0

Road to the Future | The B1M

538 0

Road to the Future | The B1M

538 0

Imagine // Stop Pollution – Start Protection

2.49K 0

Imagine // Stop Pollution – Start Protection

2.49K 0

Why Meat is the Best Worst Thing in the World 🍔

1.57K 0

Why Meat is the Best Worst Thing in the World 🍔

1.57K 0

David Attenborough on climate change: ‘The world will be transformed’

2.19K 0

Environmental Science

2.47K 0

Environmental Science

2.47K 0

Leonardo DiCaprio (UN Messenger of Peace) at the opening of Climate Summit 2014

1.41K 0

Billion tree tsunami is a green gold for pakistan || world economic forum

2.40K 0

This African factory turns trash into energy, clean water and bricks

1.60K 0

Thousands of Years Ago, This Was a Forest. See What Remains | Short Film Showcase

2.83K 0

The Ocean is Way Deeper Than You Think

2.16K 0

The Ocean is Way Deeper Than You Think

2.16K 0

Causes and Effects of Climate Change | National Geographic

2.83K 0

Why cities should plant more trees

1.21K 0

Why cities should plant more trees

1.21K 0

How many trees are there in the world?

1.68K 0

How many trees are there in the world?

1.68K 0

Plastic Ocean

1.46K 0

Plastic Ocean

1.46K 0

Should We Make Mosquitoes Extinct?

960 0

Should We Make Mosquitoes Extinct?

960 0