FRYMËZUESE SHQIP | ZGJOI


View As:

Category FRYMËZUESE SHQIP

Porosi për të rinjtë nga Dr Dr Halil Krasniqi, kirurg, shkencëtar, inovator dhe humanist

507 0

Ora 7 – Fabrika e riciklimit të xhamit “Orient” – 19.09.2016 – Klan Kosova

292 0

Brezi i ardhshem – Na falni

3.78K 0

Brezi i ardhshem – Na falni

3.78K 0

Pastrimi i lagjes Arbëria në Prishtinë

2.77K 0

Pastrimi i lagjes Arbëria në Prishtinë

2.77K 0

Pasdite në Tribunë – Vesa Basha 22.05.2018

6.30K 0

Pasdite në Tribunë – Vesa Basha 22.05.2018

6.30K 0

01. Hyrje | Python

1.73K 0

01. Hyrje | Python

1.73K 0

BONEVET Kosova Makers League, Gara e robotëve për fëmijë

1.59K 0

KOSOVA MAKERS LEAGUE PROMO

2.74K 0

KOSOVA MAKERS LEAGUE PROMO

2.74K 0

Per nje edukim ma te mire nga Sharri Ndryshimtari

3.85K 0

Per nje edukim ma te mire nga Sharri Ndryshimtari

3.85K 0

Martin Luther King Jr Day 2018 from Mentor Dida

1.47K 0

Martin Luther King Jr Day 2018 from Mentor Dida

1.47K 0

Metoda dhe etika shkencore

2.99K 0

Metoda dhe etika shkencore

2.99K 0

Koha dhe matja e saj – Sharr Bujari kl 4

3.18K 0

Koha dhe matja e saj – Sharr Bujari kl 4

3.18K 0

Vullnetarizmi

3.20K 0

Vullnetarizmi

3.20K 0

Bageri me materiale të riciklueshme, Bali Qatani, nx. SHMFU Sadri Duhla, Duhël, ars. Valon Trolli

3.58K 0

Inhalatori 1 Patent i inovatorit Smajl Mulaj

1.59K 0

Inhalatori 1 Patent i inovatorit Smajl Mulaj

1.59K 0

Metoda Feynman për mësim efikas

14.70K 0

Metoda Feynman për mësim efikas

14.70K 0

Ferme organike me qasje shkencore

2.51K 0

Ferme organike me qasje shkencore

2.51K 0

Kosova me veturën e parë elektrike

3.63K 0

Kosova me veturën e parë elektrike

3.63K 0

Si të gjejmë se cilët numra janë të plotpjestueshëm me 3

4.22K 0

First Albanian – Kosovar woman in Mount Everest 8848m alt

2.47K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.83K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.83K 0

Bëni mirë dikujt dhe kjo e mirë do të kthehet një ditë

1.22K 0

Përse duhet të kursejmë ujin? Çdo pikë numërohet.

983 0

Nërmarrësia sociale – Fjala e Mentor Dida nga Washington D.C. për 2nd Social Innovators Speaking Series

1.41K 0