HEALTH | ZGJOI


View As:

Category HEALTH

Unlock Your Inner Genius By Sadhguru | Think Beyond Survival | Mystics of India

103 0

Unlock Your Inner Genius By Sadhguru | Think Beyond Survival | Mystics of India

103 0

Prindërit shpesh nuk e vërejnë se në shtëpi e kanë fëminë që mund të jetë Picaso i ardhshëm, sepse ata mendojnë se fëmiu i tyre duhet të bëhet doktor! Edhe instinkti i mbijetesës, mënyra se si është e organizuar ...

Oprah Winfrey talks with Thich Nhat Hanh Excerpt – Powerful

131 0

Oprah Winfrey talks with Thich Nhat Hanh Excerpt – Powerful

131 0

Njeriu që mund ta quajmë mësues të dashurisë, të tolerancës, të mirkuptimit, të bashkëndjesisë me vuajtjet e tjetrit, të dhembshurisë, të aftësisë së të ndëgjuarit të vëmendshëm, Thich Nhat Hanh, prift Zen budist...

Learn to shine bright- the importance of self care for teachers. | Kelly Hopkinson | TEDxNorwichED

314 0

Learn to shine bright- the importance of self care for teachers. | Kelly Hopkinson | TEDxNorwichED

314 0

Mësuesja ose mësuesi e ka një barë të rëndë të përgjegjësisë për ti ngritur, ndërgjegjësuar, edukuar, ndihmuar dhe dashur nxënësit e vet që janë e ardhmja jonë. Kjo ndjenjë e përgjegjësisë e bënë shumë të rëndë...

The power of believing that you can improve | Carol Dweck

187 0

The power of believing that you can improve | Carol Dweck

187 0

Në këtë tregim fascinues, profesoresha e psikologjisë në Universitetin e Stanford-it, Carol Dweck, flet për konceptin e “mendësisë zhvilluese” (Ang. growth mindset), që mbështetet në tezën se inteligjenca dhe cil...

Every couple needs to see this | Radhanath Swami

171 0

Every couple needs to see this | Radhanath Swami

171 0

Spiritualisti, mësuesi i jogës dhe humanisti Radhanath Swami, na flet për kohën e tij të fëmijërisë kur prindërit e tij nuk e duronin njëri tjetrin dhe bënin fjalë për ndarje.

Dealing With Anger, Resistance And Pessimism

206 0

Dealing With Anger, Resistance And Pessimism

206 0

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

108 0

HOW TO BUILD GOOD STUDY HABITS

263 0

HOW TO BUILD GOOD STUDY HABITS

263 0

The Five Tibetan Rites | SRMD Yoga

451 0

The Five Tibetan Rites | SRMD Yoga

451 0

The skill of self confidence | Dr. Ivan Joseph | TEDxRyersonU

1.73K 0

🌿 NASA recommends having these plants in your house to purify the air and other amazing reasons!!!

2.78K 0

Ashoka’s Start Empathy Initiative

1.45K 0

Ashoka’s Start Empathy Initiative

1.45K 0

Restaurant Owner Tim Harris: “I Have Down Syndrome. I Am Awesome.”

1.57K 0

How does your body know you’re full? – Hilary Coller

949 0

Casein-based Edible Food Packaging: Futurism Originals

803 0

Vullnetarizmi

3.20K 0

Vullnetarizmi

3.20K 0

Grit: the power of passion and perseverance | Angela Lee Duckworth

1.54K 0

Breaking2 | Documentary Special

1.19K 0

Breaking2 | Documentary Special

1.19K 0

Tattoo Ink Isn’t Regulated by the FDA, Here’s What Happens Once It’s in You

778 0

SafeWander: preventing falls in patients with dementia

1.25K 0

What would happen if you didn’t drink water? – Mia Nacamulli

1.14K 0

Temperature Homeostasis (Regulation)

1.37K 0

Temperature Homeostasis (Regulation)

1.37K 0

The effects of smoking on your body

1.76K 0

The effects of smoking on your body

1.76K 0

Why Do We Cook?

1.69K 0

Why Do We Cook?

1.69K 0