ICT | ZGJOI


View As:

Category ICT

How Close Are We to a Self-Driving World?

72 0

How Close Are We to a Self-Driving World?

72 0

Automjetet pa shofer ngadalë por me siguri do të pushtojnë rrugët e botës. Kjo teknologji po zhvillohet me hapa të shpejtuar nga kompanitë dhe universitetet me prestigjioze, por problemet që duhen zgjidhur mbes...

How Do Touchscreens Work?

126 0

How Do Touchscreens Work?

126 0

Ekranet me prekje po i përdorim vazhdimisht, e pse të mos mësojmë se si funksionojnë?

Artificial Intelligence, the History and Future – with Chris Bishop

105 0

Artificial Intelligence, the History and Future – with Chris Bishop

105 0

A mund të mendojë një makinë? Kjo ishte një pyetje thelbësore, që para 90 vitesh e bënë Alan Turing, matematikan në Universitetin e Cambridge dhe themeluesi i shkencave kompjuterike bashkëkohore.Sot këto shkenc...

Simple Shortcuts You Only Need to Use

1.05K 0

Simple Shortcuts You Only Need to Use

1.05K 0

Mësoni disa shkurtesa që mund të ju bëjnë punën shumë më të lehtë me Windows.

CAN NANOBOTS ACTUALLY EXIST?

151 0

CAN NANOBOTS ACTUALLY EXIST?

151 0

See Video title...

What happens when our computers get smarter than we are? | Nick Bostrom

183 0

Simulated Reality

170 0

Simulated Reality

170 0

In the future your smartphone could tell you everything about the food you’re buying

150 0

Internet Speeds Explained! – Everything You Need To Know.

245 0

How Cash is becoming a Thing of the Past | DW Documentary

243 0

How Does Tesla’s Autopilot Mode Work? | ColdFusion

766 0

Here’s why 5G is the future

1.46K 0

Here’s why 5G is the future

1.46K 0

Robotic Farming of the Future

2.24K 0

Robotic Farming of the Future

2.24K 0

10 upcoming Google Projects !

1.95K 0

10 upcoming Google Projects !

1.95K 0

President Obama asks America to learn computer science

2.08K 0

President Obama asks America to learn computer science

2.08K 0

‘I teach computing with no computers’ – BBC News

2.66K 0

‘I teach computing with no computers’ – BBC News

2.66K 0

The Web Is Not The Net

2.03K 0

The Web Is Not The Net

2.03K 0

History of Technology Documentary

1.61K 0

History of Technology Documentary

1.61K 0

Humans Need Not Apply

2.16K 0

Humans Need Not Apply

2.16K 0

The Robot Revolution: The New Age of Manufacturing | Moving Upstream

1.99K 0

15 Ways to Search Google 96% of People Don’t Know About

2.67K 0

Your brain on video games | Daphne Bavelier

4.20K 0

Your brain on video games | Daphne Bavelier

4.20K 0

How To Google Like A Pro! Top 10 Google Search Tips & Tricks

2.46K 0

Make Windows 10 Faster (2018)

2.46K 0

Make Windows 10 Faster (2018)

2.46K 0