INSPIRING | ZGJOI


View As:

Category INSPIRING

Lil Dicky – Earth (Official Music Video)

46 0

Lil Dicky – Earth (Official Music Video)

46 0

Një tregim i bukur muzikor i rapperit Lil Dicky (LD) për Tokën me këngëtarët e famshëm botëror, e në mesin e tyre edhe me Rita Orën. :-)

Francezët Këndojnë Shqip | Janinës Ç’i Panë Sytë

281 0

Francezët Këndojnë Shqip | Janinës Ç’i Panë Sytë

281 0

FOLLOWS IN ENGLISH... Profesorët françez këndojnë këngë Labe në Katedralen Notre Dame në Paris! Një ngjarje e jashtëzakonshme që ka ndodhur para 5 vitesh dhe nuk harrohet. Këndimi i tyre është jashtëzakoni...

How to speak so that people want to listen | Julian Treasure

141 0

How to speak so that people want to listen | Julian Treasure

141 0

Komunikimi njerëzor është shkathtësi që njeriu e kultivon tërë jetën e vet. Sapo të lind, fëmiu do të komunikojë me nënë e vet, me anëtarët e familjes, pastaj në shkollë e kështu me rradhë. Mënyra e të folurit...

How to Start a Speech

283 0

How to Start a Speech

283 0

Oratoria ka qenë mjeshtëri e ligjërimit që nga kohët më të lashta. Filozofët, si rregull, gjithmonë kanë qenë oratorë të shquar. Në botën moderne digjitale, oratoria nuk po e humb vlerën e vet, por përkundrazi, p...

You Will Never Be Lazy Again | Jim Kwik

259 0

You Will Never Be Lazy Again | Jim Kwik

259 0

Si të bëjmë ditën sa më produktive? Cilat janë shprehitë që duhet ti praktikojmë çdo ditë dhe si të bëjmë një strategji për të mësuar më lehtë dhe më shpejtë? Përgjigjet në këto pyetje do ti gjeni në këtë intervi...

RSA ANIMATE: The Empathic Civilisation

111 0

RSA ANIMATE: The Empathic Civilisation

111 0

How to Become More Disciplined (animated short story)

183 0

How not to be ignorant about the world | Hans and Ola Rosling

205 0

Birth of Civilization 2008

267 0

Birth of Civilization 2008

267 0

War of the Worlds (1938 Radio Broadcast)

164 0

War of the Worlds (1938 Radio Broadcast)

164 0

Hayat Yolculuğumuzun Pilotları – Turkish Airlines

929 0

INDIA is building most sustainable cities in the world .

144 0

How Amsterdam Became a Bicycle Paradise

286 0

How Amsterdam Became a Bicycle Paradise

286 0

CGI Animated Short Film: “One Small Step” by TAIKO Studios | CGMeetup

1.25K 0

Jack Ma’s Ultimate Advice for Students & Young People – HOW TO SUCCEED IN LIFE

2.40K 0

‘Be Unique.Be Remembered’ – APJ Abdul Kalam Inspirational Speech video | Career | Eternal Explorer

2.71K 0

What is the Fourth Industrial Revolution?

1.65K 0

What is the Fourth Industrial Revolution?

1.65K 0

The Antikythera Mechanism – 2D

875 0

The Antikythera Mechanism – 2D

875 0

Improve your Vocabulary: Stop saying VERY!

1.36K 0

Improve your Vocabulary: Stop saying VERY!

1.36K 0

10 English Words You’re (probably) Mispronouncing! | Difficult Pronunciation | Common Mistakes

2.13K 0

The 9 BEST Scientific Study Tips

1.41K 0

The 9 BEST Scientific Study Tips

1.41K 0

The Most Astounding Fact – Neil deGrasse Tyson

21.54K 0

The Most Astounding Fact – Neil deGrasse Tyson

21.54K 0

Restaurant Owner Tim Harris: “I Have Down Syndrome. I Am Awesome.”

1.57K 0

Why the buildings of the future will be shaped by … you | Marc Kushner

2.03K 0