Sort By:
Date Title Views Comments Random
Sort Ascending
View As:

Category INSPIRING-ALB

Martin Luther King Jr Day 2018 from Mentor Dida

37 0

Metoda dhe etika shkencore

2.21K 0

Metoda dhe etika shkencore

2.21K 0

Koha dhe matja e saj – Sharr Bujari kl 4

2.84K 0

Koha dhe matja e saj – Sharr Bujari kl 4

2.84K 0

Vullnetarizmi

2.77K 0

Vullnetarizmi

2.77K 0

JANE GOODALL – Mother Earth

472 0

JANE GOODALL – Mother Earth

472 0

The transformative power of classical music | Benjamin Zander

1.56K 0

Bageri me materiale të riciklueshme, Bali Qatani, nx. SHMFU Sadri Duhla, Duhël, ars. Valon Trolli

3.15K 0

Inhalatori 1 Patent i inovatorit Smajl Mulaj

1.42K 0

Inhalatori 1 Patent i inovatorit Smajl Mulaj

1.42K 0

Metoda Feynman për mësim efikas

13.83K 0

Metoda Feynman për mësim efikas

13.83K 0

Ferme organike me qasje shkencore

2.23K 0

Ferme organike me qasje shkencore

2.23K 0

Kosova me veturën e parë elektrike

3.12K 0

Kosova me veturën e parë elektrike

3.12K 0

Si të gjejmë se cilët numra janë të plotpjestueshëm me 3

3.70K 0

First Albanian – Kosovar woman in Mount Everest 8848m alt

2.24K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.37K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.37K 0

Bëni mirë dikujt dhe kjo e mirë do të kthehet një ditë

1.03K 0

Përse duhet të kursejmë ujin? Çdo pikë numërohet.

791 0

Nërmarrësia sociale – Fjala e Mentor Dida nga Washington D.C. për 2nd Social Innovators Speaking Series

1.20K 0

Video 2: Përkushtimi, përkrahja dhe vlerësimi

1.74K 0

Video 2: Përkushtimi, përkrahja dhe vlerësimi

1.74K 0

Klesta Qehaja – Besoj (Albania) Junior Eurovision 2016

1.33K 0

Konvertimi i makinës elektrike, Projekt në hapsirën krijuese Bonevet në Gjakovë

2.48K 0

Video #1: Lidershipi, bashkpunimi, dhe njeri i shkelqyer

5.18K 0

Alma Loki kampione e botës në karate duke ushtruar

3.18K 0

Alma Loki kampione e botës në karate duke ushtruar

3.18K 0

Lajme – Ekspozitë e shpikjeve Qendra Bonevet

773 0

Lajme – Ekspozitë e shpikjeve Qendra Bonevet

773 0

School Lunch in Japan It’s Not Just About Eating!

1.34K 0

School Lunch in Japan It’s Not Just About Eating!

1.34K 0