Sort By:
Date Title Views Comments Random
Sort Ascending
View As:

Category Physics-ALB

The Sun

3.06K 0

The Sun

3.06K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.42K 0

Sistemi Diellor: Hyrje

3.42K 0

Fusha magnetike dhe magnetet Diar Maloku VIII1 Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

1.32K 0

Zëri dhe veçoritë e tij Euron Makolli VII4 Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

1.48K 0

Nxehtësia dhe temperatura Euron Makolli SHMU Gjergj Fishta Prof Shqipe Hoxha Llonçari

1.29K 0

Valët gravitacionale Diar Maloku VII 1 Prof Shqipe Hoxha Llonçari

1.12K 0

Matja e madhësive fizike – Euron Makolli VI 4, Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

964 0

Pluskimi, Tringa Haxhiu, kl 7, Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

1.11K 0

Enët komunikuese, Tringa Haxhiu, kl 7, Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

1.65K 0

Carl Sagan–Eratosteni vërteton se bota është e rrumbullakët

937 0

Dukuritë e nxehtësisë, Adrian Xhemaili, kl 6, Prof Shqipe Hoxha Llonçari

999 0

Magnetet, Tringa Haxhiu, kl 6, Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

842 0

Proceset valore, Egzona Hertica & Teuta Kiçmari, kl 9, Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

1.15K 0

Pesha dhe rënia e lirë e trupave, Erza Kiçmari, kl 9, Prof Shqipe Hoxha – Llonçari

1.10K 0

Veprimi ndërmjet trupave, Elsa Gashi & Adesa Makolli, kl 6, Prof Shqipe Hoxha Llonçari

916 0

Dukuritë e nxehtësisë, Dijedon Selmani, nx, i kl 9, prof Shqipe Llonçari

870 0

Optika gjeometrike, Arbesa Demi, nx e kl 9, prof Shqipe Llonçari

1.07K 0

Termodinamika, Arbesa Demi, nx e kl 9, prof Shqipe Llonçari

1.06K 0

Lëkundjet dhe valet, Euron Makolli, nxënës i kl.5

967 0

Energjia, Diar Maloku, nxënës i kl 6

1.06K 0

Energjia, Diar Maloku, nxënës i kl 6

1.06K 0

Yjet, Dielli dhe galaktikat

1.03K 0

Yjet, Dielli dhe galaktikat

1.03K 0

Avullimi,vlimi dhe kondensimi, Tringa Haxhiu, kl.6

1.81K 0

Avullimi,vlimi dhe kondensimi, Tringa Haxhiu, kl.6

1.81K 0

Sistemi Diellor,Valiera Qorri Kl IX

806 0

Sistemi Diellor,Valiera Qorri Kl IX

806 0

For the love of Physics – Professor Walter Lewin, M.I.T.

1.68K 0