Sort By:
Date Title Views Comments Random
Sort Ascending
View As:

Category Technology-ALB

Metoda dhe etika shkencore

2.30K 0

Metoda dhe etika shkencore

2.30K 0

Bageri me materiale të riciklueshme, Bali Qatani, nx. SHMFU Sadri Duhla, Duhël, ars. Valon Trolli

3.20K 0

Kompjuteri Roni Rita IX2 Prof Kimete Dida

693 0

Kompjuteri Roni Rita IX2 Prof Kimete Dida

693 0

Klasifikimi i llojeve të transportit Nida Çavdarbasha Olti Shabani IX9 Prof Kimete Dida

776 0

Llampa magjike e Arnisës

884 0

Llampa magjike e Arnisës

884 0

Induktoret dhe kondensatoret Donik Nitaj Erleta Muqaj IX2 Prof Kimete Dida

825 0

Rreziqet nga rryma elektrike Altina Haxhijaj Art Morina IX1 Prof Kimete Dida

928 0

Rryma njëkahore dhe alternative Blina Avdullahu dhe Besnik Muqiqi IX8 Prof Kimete Dida

819 0

Pjesët e kompjuterit Blend Orana Prof Kimete Dida

610 0

Klasifikimi i llojeve të transportit Eda Bobani Ron Vllasaliu IX3 Prof Kimete Dida

556 0

Prodhimi i energjisë elektrike Redon Murati Elza Paqarada IX3 Prof Kimete Dida

593 0

Zbatimet e induksionit elektromagnetik Qendresa Potera Endrit Hoti Prof Kimete Dida

541 0

Induksioni elektromagnetik dhe transformatori Jeta Krasniqi Olt Grajqevci IX1 Prof Kimete Dida

530 0

Rezistenca elektrike Art Daka Arbenita Musa IX9 Prof Kimete Dida

905 0

Induktorët dhe kondensatorët Paulina Delija Blend Hoxha IX9 Prof Kimete Dida

507 0

Motorët dhe gjeneratorët elektrik Agnesa Smajli Altin Çunaku Prof Kimete Dida

669 0

Motorët dhe gjeneratorët elektrik Harisa Bejiqi Erion Arifi IX9 Prof Kimete Dida

1.09K 0

Njësitë hyrëse dhe dalëse Nart Shufta Edlira Maloku IX2 Prof Kimete Dida

610 0

Induksioni elektromagnetik dhe transformatori Hana Bajri Blendi Matoshi IX7 Prof Kimete Dida

1.10K 0

Sistemi dekad dhe binar Altin Llumnica Anesa Berisha IX3 Prof Kimete Dida

655 0

Koncepte bazë të punës me Windows Leonit Kelmendi Fatjona Shaqiri Prof Kimete Dida

3.06K 0

Veprimet themelore me kompjuter Deart Hamiti Jonida Xhelili IX7 Prof Kimete Dida

1.07K 0

Aplikimi i induksionit elektromagnetik Urtina Morina Leunora Shabani IX3 Prof Kimete Dida

909 0

Sistemi i Transmisionit dhe Sistemi Mbështetës Rinor Rexhepi Rijad Krasniqi IX7 Prof Kimete Dida

618 0