TEKNOLOGJI SHQIP | ZGJOI


View As:

Category TEKNOLOGJI SHQIP

Ora 7 – Fabrika e riciklimit të xhamit “Orient” – 19.09.2016 – Klan Kosova

292 0

01. Hyrje | Python

1.73K 0

01. Hyrje | Python

1.73K 0

Veprimet me numrat binar nga Delvina Shala nx kl 9

2.25K 0

Veprimet me numrat binar nga Delvina Shala nx kl 9

2.25K 0

BONEVET Kosova Makers League, Gara e robotëve për fëmijë

1.59K 0

Bageri me materiale të riciklueshme, Bali Qatani, nx. SHMFU Sadri Duhla, Duhël, ars. Valon Trolli

3.58K 0

Kompjuteri Roni Rita IX2 Prof Kimete Dida

915 0

Kompjuteri Roni Rita IX2 Prof Kimete Dida

915 0

Klasifikimi i llojeve të transportit Nida Çavdarbasha Olti Shabani IX9 Prof Kimete Dida

1.02K 0

Llampa magjike e Arnisës

1.08K 0

Llampa magjike e Arnisës

1.08K 0

Induktoret dhe kondensatoret Donik Nitaj Erleta Muqaj IX2 Prof Kimete Dida

1.05K 0

Rreziqet nga rryma elektrike Altina Haxhijaj Art Morina IX1 Prof Kimete Dida

1.12K 0

Rryma njëkahore dhe alternative Blina Avdullahu dhe Besnik Muqiqi IX8 Prof Kimete Dida

1.07K 0

Pjesët e kompjuterit Blend Orana Prof Kimete Dida

845 0

Klasifikimi i llojeve të transportit Eda Bobani Ron Vllasaliu IX3 Prof Kimete Dida

745 0

Prodhimi i energjisë elektrike Redon Murati Elza Paqarada IX3 Prof Kimete Dida

839 0

Zbatimet e induksionit elektromagnetik Qendresa Potera Endrit Hoti Prof Kimete Dida

740 0

Induksioni elektromagnetik dhe transformatori Jeta Krasniqi Olt Grajqevci IX1 Prof Kimete Dida

697 0

Rezistenca elektrike Art Daka Arbenita Musa IX9 Prof Kimete Dida

1.15K 0

Induktorët dhe kondensatorët Paulina Delija Blend Hoxha IX9 Prof Kimete Dida

706 0

Motorët dhe gjeneratorët elektrik Agnesa Smajli Altin Çunaku Prof Kimete Dida

882 0

Motorët dhe gjeneratorët elektrik Harisa Bejiqi Erion Arifi IX9 Prof Kimete Dida

1.30K 0

Njësitë hyrëse dhe dalëse Nart Shufta Edlira Maloku IX2 Prof Kimete Dida

839 0

Induksioni elektromagnetik dhe transformatori Hana Bajri Blendi Matoshi IX7 Prof Kimete Dida

1.31K 0

Sistemi dekad dhe binar Altin Llumnica Anesa Berisha IX3 Prof Kimete Dida

854 0

Koncepte bazë të punës me Windows Leonit Kelmendi Fatjona Shaqiri Prof Kimete Dida

3.32K 0