柔道 | Traditional Japanese Sports | Judo | NHK Documentary 1984

387
Published on 27/07/2021 by

Të entuziazmuar me fitoret spektakulare të xhudisteve tona në Olimpiadën e Tokyos, kemi shumë nevojë të mësojmë për historinë dhe disa veçori të rëndësishme të këtij sporti të traditës së lashtë japoneze. Andaj ia vlenë të shikoni këtë dokumentar të televizionit shtetror japonez NHK.

Category