7-Year-Old Recycler Who’s Saving the World

408
Published on 04/09/2019 by

Ky voglush 7 vjeçar (tash i ka 9) është ndërmarrës, me kompaninë e vet të ruciklimit dhe ideja e tij është që me punën e vet të ruaj mjedisin, oqeanet dhe kafshët e peshqit që mos të vdesin nga mbeturinat që po i shkakton njeriu dhe po i hedhë pa kontroll. Po kur të rritet ky, sigurisht do të bëhet një Elon Musk i ri….

Shikoni deri në fund për të parë se çka bënë ky kanal televiziv për ta mbështetur biznesin e këtij djaloshi…

Category