8 POWERFUL HOMEMADE ROOTING HORMONES| Natural Rooting Stimulants for Gardening

966
Published on 24/04/2020 by

Mbjellja e bimëve nga prerjet e degëve është një metodë e lehtë për ta bërë. Tash gjatë pranverës është koha ideale për ta bërë nxitjen e rritjes së rrënjëve të tyre. Mirëpo, shpesh herë na ndodhë që kjo metodë e shumëzimit të bimëve të na dështojë, andaj shikoni se si mund të rritet gjasa për rritjen e rrënjëve të shëndetshme duke përdorur disa metoda të lehta dhe praktike.

 

Category