A recipe for cutting food waste | Peter Lehner | TEDxManhattan

10
Published on 03/04/2019 by

Në SHBA hedhet 40% e prodhimeve ushqimore, që është sasi tmerrësisht e madhe, ndërsa ne as që e dimë se sa ushqim na tepron dhe përfundon në bërllok. Të kujtojmë vetëm pjatat me ushqime të mbetura pasi të përfundojnë dasmat, synetitë e ahengjet tona tradicionale.
Ky problem nuk e ka vetëm aspektin e kostove të panevojshme, apo të ndotjes së mjedisit, por është edhe problem moral, sepse në Kosovë kemi bukur shumë varfëri të skajshme. 
Është koha për veprim konkret!.

Category