Alan Watts ~ I Am Because You Are (Ubuntu)

233
https://www.youtube.com/watch?v=SOKwgP1Hte8
Published on 27/02/2020 by

Alan Watts (1915-1973), filozof dhe shkrimtar anglez, njohës i shkëlqyer dhe i pasionuar i Filozofisë së Lindjes. Autor i 25 librave dhe punimeve që ia zbulojnë botës perëndimore Budizmin dhe Zenin jo vetëm si religjione por si sistem i mendimit që i hapë horizonte të reja qytetrimit perëndimor. Në librin “East and West” (1961) ai e trajton Budizmin si mjet i fuqishëm për psikoterapi e jo si religjion.

Category