Analfabetizmi

957
Published on 24/09/2021 by

Mungesa e alfabetizmit dhe kulturës digjitale sot është më se evidente, veçanërisht në sistemin arsimor të Kosovës. Është koha e fundit të ndërmerren masa të nevojshme në të gjitha nivelet e sistemit arsimor, përndryshe rrezikojmë të humbim shansin për tu bërë pjesë e shoqërive moderne digjitale.

Category