Autism Spectrum: Atypical Minds in a Stereotypical World

441
Published on 17/03/2022 by

Shpesh kemi paragjykime për fëmijët me autizëm, por kjo nuk është sëmundje, po është thjeshtë një qasje e veçantë e tyre ndaj mjedisit shoqëror ku jetojnë. Shumë njerëz gjenial kanë qenë autistë, e në mesin e tyre edhe Einstein. Andaj ka shumë rëndësi që të mësojmë se cili është problemi i tyre dhe si duhet të sillen prindërit dhe arsimtarët me ta.

Category