Bernstein, The greatest 5 min. in music education

341
Published on 10/01/2020 by

Si u zhvillua muzika, prej formave më të thjeshta të shprehjes muzikore të njeriut primitiv, këndimit njëzërësh, polifonik dhe deri te kompleksiteti i shprehjes muzikore të Bachut, e përtej kësaj deri sot.

Category