Catching the Sun | a film by Shalini Kantayya

481
Published on 26/08/2019 by

Me sugjerimin e Arven Sylës, ju rekomandojmë ta shikoni këtë video që tregon për rëndësinë dhe potencialin që ka energjia solare për transformimin e shoqërisë njerëzore në një të ardhme të afërtë.

Category