Climate Science: What You Need To Know

793
Published on 11/01/2020 by

Për shkak të interesave enorme të korporatave të mëdha, që NUK po ju shkon për shtati e vëretëta për ngrohjen globale, shumë portale, “shkencëtarë” e kuazi intelektualë, po përpiqen të relativizojnë këtë problem tejet serioz. E vërteta e pamohueshme është se:

Ndryshimet klimatike po ndodhin dhe shkaku i këtyre ndryshimeve janë akrivitetet njerëzore. Shihni këto 24 fakte në këtë video të prodhuar nga PBS Digital Studios në rubrikën “It’s Okay To Be Smart” që është e shkruar dhe udhëhequr nga Dr. Joe Hanson, dhe do të bindeni.

Mos përtoni ta shpërndani sa më shumë këtë video, sepse kjo fushë e shkencës është në sulm të vazhdueshëm, perfid dhe tejet të rrezikshëm nga një shumësi e pabesueshme burimesh dhe informacionesh të rreme.

Category