Coronavirus- Covid 19

1,054
Published on 06/05/2020 by

Eda 6 vjeçe na tregon se çka është virusi korona dhe si duhet të mbrohemi prej tij… dhe atë në gjuhën angleze. Është e mahnitshme aftësia e fëmijëve për të mësuar nga videot!

Category