Covid-19 is ‘the great disruption’ that will change education forever: Johns Hopkins professor

286
Published on 23/08/2020 by

Sipas të gjitha gjasëve, pandemia do të vazhdojë edhe për shumë kohë. Prandaj edhe edukimi në shkolla fizike do të ndryshojë patjetër. Edhe ne si shtet dhe shoqëri duhet të japim prioritet zgjidhjes së këtij problemi të madh. Ajo çka mendoj se duhet bërë urgjentisht është punimi i një strategjie serioze për reformën e sistemit të edukimit në mënyrë që të zbuten sa më shumë pasojat e pandemisë në edukim.

Category