Dëshironi të mësoni kodimin… qe çka mund të mësoni në SHKOLLA DIGJITALE!

515
Published on 29/09/2020 by

Kodimi është njëri nga profesionet e të ardhmes për fëmijët tanë, andaj kjo video ka për qëllim të tregojë se çka mësohet zakonisht në shkollat e specializuara për kodim dhe në veçanti në këtë shkollë që është duke ofruar kurse për kodim në territorin Kosovës dhe më gjerë.

Category