Developing A Growth Mindset

230
Published on 29/08/2020 by

Një shembull i bukur për ti shpjeguar nxënësve konceptin e “mendësisë së zhvillimit”, duke e krahasuar atë me “mendësinë fikse”. Dersa njeriu me mendësi të zhvillimit është kurioz dhe mendjehapur për risi, njeriu me mendësi fikse i frikohet ndryshimit, është i mbyllur dhe jeton në frikë të vazhdueshme nga risitë.

Category