DioGuardi, një arberesh në Kongres 02 02 2019

575
Published on 11/05/2020 by

Arbëreshi, Joseph John DioGuardi, Kongresisti merikan, është njëri prej personaliteteve më të shquara të botës shqiptare. Në dokumentarin që e ka bërë KTV para një vjeti mësova shumë për jetën e tij, familjen dhe kontributin e jashtëzakonshëm që ka bërë dhe vazhdon të bëjë ky personalitet për çështjen e Kosovës dhe çështjen shqiptare.

Category