Elon Musk’s Ultimate Advice for Students & College Grads – HOW TO SUCCEED IN LIFE

430
Published on 21/03/2022 by

Disa këshilla e mendime të jashtëzakonshme dhe frymëzuese të Elon Musk për studentët dhe diplomantët:
– “Nuk munda të gjejë punë askund dhe vendosa të themelojë kompaninë time.”
– “Amerika është vend i eksploruesve.”
– Në pyetjen se “si e shihni arsimin sot?”, Elon Musk përgjigjet: “Arsimi konvencional aktualisht është në thelb shkarkim (ang. download) i shënimeve dhe algortmave në trurin tuaj dhe kjo është tepër keq. Nuk ishte dashur të jetë kjo një punë e madhe: mjafton të lojërizoni (ang. gamify) procesin e të mësuarit, sa më shumë, aq më mirë.”

Category