Ethiopia has planted over 350 million trees in a day

444
Published on 20/08/2019 by

Duke i mbjellur 350 milion fidane brenda një dite të vetme, etiopianët (105 milion banorë) treguan me vepër se janë qytetarë që dinë të kujdesen për brezat e ardhëshëm, për të ardhmen e vendit të tyre dhe për të mirën e planetit tonë Tokës! Mendoj se qytetarët e Etiopisë meritojnë çmimin Nobel për paqë për këtë vepër madhështore.

Ta bëjmë edhe ne një punë të tillë për fëmijët tanë, për Kosovën dhe për Tokën!

Category