Evolution – What Darwin Never Knew – NOVA Full Documentary HD

612
Published on 28/12/2019 by

Numri i madh i specieve në planetin tonë shpiegohet me teorinë e evolucionit. Me zhvillimin e shkencave sidomos në disa dekada të fundit, kemi ardhur në njohuri të reja që Darwini nuk i ka ditur, por që vërtotojnë me fakte të reja se teoria e tij funksionon në mënyrë të përkryer. Një prej mundësive që ofron shkenca moderne është analiza dhe zbërthimi i ndryshimeve-mutacioneve gjenetike të specieve që regjistrohen në ADN-në e tyre.

Category