Exponential Growth

1,006
Published on 21/03/2020 by

“Numrat po rriten eksponencialisht.” “Kemi rritje eksponenciale të rasteve.” “Numri i rasteve po shtohet eksponencialisht.” … këto janë disa prej shprehjeve që po i ndëgjojmë shumë shpesh ditët e fundit. Por çka do të thotë “rritje eksponenciale”? Shikoni videon dhe do ta kuptoni se kemi të bëjmë me një koncepttëi thjeshtë matematikor.

Category