Greenland’s Ice Is Melting

69
Published on 30/04/2019 by

Sipas artikullit të Washington Post-it http://bit.ly/2Wc9pGt, shkrirja e akullnajave po ndodhë me një shpejtësi 6 herë më të madhe se në vitet 1980′. Pasojat e ngrohjes globale janë tashmë shumë të rënda dhe gjendja është duke u përkeqësuar.
Tashmë nuk ka asnjë dyshim se njeriu është shkaktar i kësaj katastrofe natyrore dhe gjithashtu, vetëm njeriu mund ta ndryshojë këtë gjendje për të mirë. Edhe ne në Kosovë duhet të japim kontributin tonë, duke u angazhuar për zvoglimin e shfrytëzimit të thëngjillit për prodhimin e energjisë dhe për ngrohje.

Category