How cash is becoming a thing of the past | DW Documentary (Banking documentary)

427
Published on 27/10/2019 by

Pagesat me monedha ose para në dorë po zhduken gradualisht nga përdorimi. Në vendet me ekonomi dhe kulturë digjitale të zhvilluar kjo tashmë ka ndodhur.

Category