How did Archimedes Calculate Pi?

657
Published on 22/10/2019 by

Arkimedi, kur e ka llogaritur vlerën e numrit Pi, praktikisht e ka zbuluar idenë bazë të kalkulusit që është zbuluar nga Newton dhe Leibnitz 2000 vite më vonë. Shihni se si e ka bërë llogaritjen e numrit Pi Arkimedi.

Category