How does your immune system work? – Emma Bryce

297
Published on 19/08/2020 by

Sistemi imunitar i njeriut është arma kryesore e organizmit për mbrojtje nga sëmundjet e ndryshme, përfshirë virusët. Sidomos tash, në kohë pandemie, na nevojitet të mësojmë se si funksionon ky sistem tejet i rëndësishëm dhe kompleks.

Category