How Europe’s Poorest Country Became Its Richest In 30 Years

833
Published on 23/01/2022 by

Momentalisht, Kosova është vend i varfër dhe emigrimi i rinisë për të gjetur punë jasht vendit është mjaft i lartë. A ka shpresë për ndryshime? A ka ndonjë vend në Evropë që ka nisur nga kjo pikë ku është tash Kosova dhe tash ka sistem universitar që rangohet në mesin e  10 shteteve më të fuqishme të botës, punëson një numër të madh punëtorësh nga jasht dhe është tejet atraktiv për gjigandët botërorë të teknologjisë informatike. Jeni kurreshtarë të mësoni se cili është ky vend? Shihni këtë video!

Category