How It Works: Portable Coronavirus Testing

390
Published on 30/03/2020 by

Triumf i jashtzakonshëm i shkencës dhe inxhinierisë!

Pajisja “m2000” për testim të shpejtë të infektimit me COVID-19, e kompanisë Abbot Laboratories e SHBA i identifikon rastet pozitive për më pak se 5 minuta dhe rastet negative për 13 minuta. Kjo pajisje është aprovuar nga autoriteti shtetror për ushqime dhe barna, U.S. Food and Drug Administration (FDA).

Category