How Shoes Changed The Way Humans Walk

420
Published on 19/05/2019 by

Shputa e këmbës së njeriut është një mekanizëm tejet kompleks dhe i mundëson njeriut të hecë me lehtësi duke kursyer energjinë. Me zhvillimin e teknologjisë, njeriu fillon të përdorë këpucë dhe sot nuk mund të paramendohet jeta pa to.

Mirëpo, a është forma dhe dizajni i këpucëve bashkëkohore i përshtatshëm nga aspekti anatomik?

Category