How to Be a Genius: Leonardo da Vinci’s 5 Rules

412
Published on 01/11/2019 by

Leonardo da Vinci, pas 500 vitesh është ende aktual. Ai është mishërim i konceptit të ndërlidhjes së ngushtë në mes teknologjisë dhe arteve. Dizajni në fusha të ndryshme të teknologjisë, qoft si dizajn i objekteve fizike apo edhe të krijimeve të sofistikuara informatike, deri te dizajnet e inteligjencës artificiale më së miri dëshmon për këtë.

Category