How to be Stoic in a Crisis

222
Published on 23/03/2020 by

“Në Meditimet e tij, një temë për të cilën shkruan shpesh Marcus Aurelius, (121-180, Perandor romak), është lidhja njerëzore, lidhja midis njeri-tjetrit dhe me natyrën.

Në një krizë që prek shumë njerëz, vetëdija për lidhjen tonë është thelbësore kur është fjala për të përballuar, mbështetur njëri-tjetrin dhe për të gjetur zgjidhjet e duhura.”

Category