How to Have a Good Conversation | Celeste Headlee | TEDxCreativeCoast

450
Published on 02/10/2019 by

Shumë ligjëratë interesante për kulturën e komunikimit njerëzor nga Znj. Celeste Headlee, muzikante, prezantuese dhe personalitet poliedrik nga SHBA.

Category