How To Save Our Forests and Rewild Our Planet

282
Published on 04/08/2019 by

Një porosi e fascinueshme e Sir David Attenborough për pyjet: si i shkatërruam ato, cilat janë pasojat e shpyllëzimit të pakontrolluar dhe çka duhet bërë për të rivendosur ekuilibrin natyror në planetin tonë. Mbeta pa fjalë!…

Për ata që kanë fatin me qenë parapagues të Netflix, shikoni patjetër serialin e dokumentarëve (6 dokumentarë), që janë kryevepër botërore në lëmin e dokumentarëve mbi natyrën, me Sir David Attenborough të emërtuar “Our Planet”.

Category