How To See Germs Spread Experiment (Coronavirus)

900
Published on 11/06/2020 by

Virusi korona është vërtetë shumë i rrezikshëm dhe kjo epidemi do të ketë pasoja të pashmangshme në jetën tonë. Por ne duhet të mësohemi me të, duhet ta njohim sa më mirë dhe të mësojmë se si të mbrohemi.

Të shohim këtë video të shkëlqyeshme të Mark Rober, inxhinier që ka punuar në NASA e tash një youyuber i pakapërcyeshëm dhe dashamirë i shkencave, që gjithmonë bazohet në metodën shkencore.

Category