How Well Do Masks Work? (Schlieren Imaging In Slow Motion!)

545
Published on 07/07/2020 by

Kohërat e virusit kërkojnë nga ne që të hapim mendjen dhe zemrën, të kujdesemi për veten dhe për të tjerët. Autori i videos na sugjeron: “Përdorimi i maskës e zvoglon në mënyrë dramatike përhapjen e virusit.” ndërsa në përfundim thotë: “Përdorimi i maskës mund ta ndalë virusin, por gjithashtu jep një mesazh.Të gjithë jemi së bashku në këtë situatë.”
-Dr. Joe Hansen, autor i videos dha kanalit në YouTube “It’s Okay To Be Smart”, që ka një shikueshmëri prej më se 280 milion shikimesh!

Category