HUMAN’s Musics – A film by Yann Arthus-Bertrand / Composed by Armand Amar

585
Published on 10/08/2019 by

Njeriu dhe muzika, temë që prekë esencën e natyrës njerëzore. Sa të ndryshëm janë njerëzit, por edhe sa të ngjashëm me njëri tjetrin. Le të mbizotërojë afërsia dhe dashuria në mes njerëzve dhe kjo botë do të lulëzojë.

Category