I ftuar ne studio te Miremengjesi, Agron Dida (ZGJOI.COM)

923
Published on 14/10/2020 by

Perëndimi i epokës së shtypit të Gutembergut dhe agimi e kohës së librave on-line, ishte tema e bisedës me Kekën me rastin e  botimit të  librave digjital në video-portalin edukativ ZGJOI. Ishte bisedë e vërtetë televizive: e shkurtër por përmbajtëore dhe elegante.

Category