James Webb Space Telescope 16 NEW Insane Images From Star Clusters!

233
Published on 04/06/2022 by

Sa i madh dhe sa i bukur është universi ynë! Shikoni këto imazhe të mrekullueshme, që tashmë kanë filluar të arrijnë nga teleskopi hapsinor James Web.

Category