Kadare: Gjuha Shqipe ndër gjuhët më të rëndësishme të Europës

991
Published on 05/08/2019 by

Ta respektojmë, të kujdesemi dhe mbi të gjithash, ta mësojmë mirë gjuhën tonë të bukur shqipe. Shihni se çka thotë kolosi i letrave shqipe Ismail Kadare për shqipen.

Category